< img kiʻekiʻe = "1" laula = "1" style = "hōʻike:ʻaʻohe" src = "https://www.facebook.com/tr?id=3095432664053911&ev=PageView&noscript=1" /> Holomua Hookomo Hou

Holomua Hookomo Hou

dytfg (6)

He leo i ko mākou hoa no kā lākou hana hoʻokomo!

Hauʻoli mākou e kaʻana like i ka hoʻohui kūleʻa ʻana o Dowell Battery iPack C 6.5 me nā Deye hybrid inverters, e hāʻawi ana i kahi hopena mālama mālama ikaika i kā mākou mea kūʻai waiwai.

Akā ʻoi aku ia ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka mana o ka lā;e pili ana i ka hana ʻana i kahi ʻokoʻa koʻikoʻi no ka poʻe nele.Me kēlā me kēia hoʻokomo ʻana, hāʻawi mākou i ka poʻe e mālama i ko lākou pono ikehu, e hāʻawi ana i kahi maʻemaʻe a paʻa i ka wā e hiki mai ana.

Mahalo mākou i ka manawa kūpono e komo ai i kēia mau papahana hoʻololi, a ʻaʻole hiki iā mākou ke haʻaheo i ka hopena maikaʻi a mākou e hana pū nei.

E noʻonoʻo no nā hoʻonohonoho hoʻoulu hou aʻe i ko mākou hoʻomau ʻana i ka hoʻomālamalama ʻana i nā ola me nā ʻōnaehana mālama ikehu hou.E hana pū kākou i honua ʻōmaʻomaʻo a mālamalama!

dytfg (1)

#EnergyStorage #SolarPower #SustainableFuture #RenewableEnergy #CleanPower #PositiveImpact #EnergySolutions #EmpoweringCommunities #DowellBattery #DeyeInverters #SolarInstallation

dytfg (2)

Ka manawa hoʻouna: Iulai-26-2023